Sinterklaas bij de Voedselbank

Na de heerlijke ontvangen kruidnoten van vorige week, was het vandaag weer een mooie uitgifte dag aan de Schelluinsevliet 11. Ook dit jaar kwam Sinterklaas weer langs op de Voedselbank Gorinchem, weliswaar stilletjes; want de Voedselbank stond voor de klanten “ineens” vol met heel veel cadeautjes.
Cadeautjes
VMBO Yuverta uit Ottoland heeft voor sinterklaascadeautjes gezorgd. Docent Malou de Jong heeft dit samen met haar collega’s en 54 leerlingen weten te organiseren. De Voedselbank vrijwilligers waren sprakeloos toen een aantal leerlingen en docenten dit kwam bezorgen. Gesorteerd en voor een groot deel al ingepakt werd alles afgeleverd. In totaal hebben we 84 kinderen kunnen voorzien van cadeautjes, dit zijn alle kinderen tot en met de leeftijd van 13 jaar.
Cadeaubonnen
Net als vorig jaar is er een anonieme donateur die het mogelijk heeft gemaakt dat er voor alle kinderen van onze klanten tot 21 jaar een Actioncadeaubon ter beschikking is, ter waarde van €15,- per bon. In totaal ontvingen wij 160 cadeaubonnen, fantastisch! Al deze bonnen zijn ook nog eens zorgvuldig stuk voor stuk feestelijk ingepakt, extra leuk om te geven én om te ontvangen.
Bedankt!!!
Voor iedereen die op deze dag in welke manier dan ook een aandeel heeft gehad; ongelooflijk BEDANKT, dit zijn de extra’s waarmee de Voedselbank Gorinchem dan ook enorm dankbaar is dat we ook dit kunnen (mee)geven aan de klanten.
We kijken met veel plezier terug op deze uitgifte dag, waarin we ook “gewoon” hebben gezorgd dat alle 176 bezoekers (in totaal 385 personen) weer met boodschappen naar huis gingen.