Gratis kaarten Timmerdorp voor de kinderen van de Voedselbank

27 mei 2023 |

Het ‘wie jarig is trakteert’ neemt de organisatie van Timmerdorp heel serieus. Dit jaar bestaat Timmerdorp 50 jaar. Het kinderfeest dat ooit bedacht is om kinderen die niet op vakantie konden een fijne week in de zomervakantie te geven, gaat terug naar de basis. Door financiële bijdragen van enkele Gorinchemse ondernemingen en de Gemeente Gorinchem kunnen de kinderen van minima dit jaar kostenloos deelnemen aan Timmerdorp. Dit betekent gratis kaartjes voor alle kinderen van onze klanten!

Op donderdag 8 juni is de organisatie van Timmerdorp aanwezig bij onze Voedselbank om kinderen in te schrijven. Wij wensen alle Gorinchemse kinderen én de organisatie een fantastische week!

Het thema van Timmerdorp is dit jaar ‘een magische wereld’, gekozen naar het tekeningontwerp van Vienna den Hartog. Zij mag zichzelf dit jaar de burgemeester van Timmerdorp noemen. Zij wordt bijgestaan door twee wethouders: Caithlyn van der Voorde en Sophie Slob. Met zijn drieën openen zij Timmerdorp op maandag 14 augustus om 13.00 uur, waarna de kinderen een week lang hutten bouwen en versieren en kunnen genieten van sport en spel.