Fantastische inzamelingsactie ‘Op een lege maag kun je niet leren’

Dagelijks komen ruim 40.000 kinderen met een lege maag op school. Goed ontbijten is voor iedereen belangrijk en gezond, zeker voor schoolgaande kinderen. Daarom organiseerden Albert Heijn en Voedselbanken Nederland afgelopen week voor het derde jaar op rij de landelijke actie ‘Op een lege maag kun je niet leren’.

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari waren wij met een club vrijwilligers bij zowel de Albert Heijn in Piazza Center als De Linie en zamelden maar liefst 75 kratten voedsel in! Daarnaast doneerden diversen mensen via de QR code nog eens € 162,50. Wij kijken dus terug op twee fantastische dagen.

Een groot dankjewel aan iedereen die gedoneerd heeft! Voor de producten, maar ook voor de vele bijzondere en mooie gesprekken. Zo spraken wij mensen die ruimhartig doneerden, omdat zij 3 jaar geleden zelf nog klant waren bij onze Voedselbank en mede door onze hulp hun financiële leven weer goed op de rit hadden.

Ook onze hartelijke dank aan Albert Heijn voor deze mooie actie en natuurlijk aan onze vrijwilligers voor hun inzet. Gisteren zijn alle kratten door onze chauffeurs opgehaald en inmiddels staat alles gesorteerd in onze Voedselbank. Dat was nog een flinke klus… maar de winkel is goed gevuld voor onze klanten donderdag.